Çanta e krahut- Bufi

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Kjo çantë e vogël krahu me pamjen e një bufi është sa e bukur dhe e veçantë. Dizajni me ndërthurje tepër interesante ngjason me stilin e viteve 70. Çanta është perfekte si një aksesor për të vegjlit tuaj apo një dhuratë të veçantë për festa apo ditëlindje.

Karakteristikat

 • Çantë krahu
 • Perfekte si aksesor për të vegjlit
 • Ide e veçantë dhurate
 • Me mbyllje velkro

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 18 x 20 cm
 • Mosha: +3 vjeç

6,900 L

1 stok

Kjo çantë e vogël krahu me pamjen e një bufi është sa e bukur dhe e veçantë. Dizajni me ndërthurje tepër interesante ngjason me stilin e viteve 70. Çanta është perfekte si një aksesor për të vegjlit tuaj apo një dhuratë të veçantë për festa apo ditëlindje.

Karakteristikat

 • Çantë krahu
 • Perfekte si aksesor për të vegjlit
 • Ide e veçantë dhurate
 • Me mbyllje velkro

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 18 x 20 cm
 • Mosha: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close