, ,

Çanta e lapsave- Bota nënujore

Djeco
Availability:

16 stok


Një çantë lapsash perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë për t`u mbajtur dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me panoramikën e botës së pasur nënujore, e bën akoma më të adhurueshme këtë çantë lapsash.

Zinxhiri bashkë me medalionin e bëjnë shumë të thjeshtë hapjen dhe mbylljen e saj. Doreza gjithashtu ju mundëson edhe ta mbani në dorë, veçmas nga çanta e shkollës. Në brendësi ka një ndarje të madhe dhe një xhep të vogël për të mbajtur aksesorët e vegjël shkollor.

Karakteristikat:

 • Çantë lapsash për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
 • Dizajn dhe stil unik
 • Ngjyra të këndshme me panoramikën e botës së pasur nënujore
 • E thjeshtë dhe praktike
 • E papërshkueshme nga uji

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 21 x 7 x 10.8 cm
 • Materiali i jashtëm: 100% pambuk i plastifikuar
 • Materiali i brendshëm: 80% pambuk dhe 20% poliestër

1,500 L

16 stok

Një çantë lapsash perfekte për të ruajtur të gjithë aksesorët tuaj shkollorë, si (gomë, lapsa, gërshërë, ngjitës, letër shënimesh, etj). Është praktike, e lehtë për t`u mbajtur dhe mund të mbahet edhe në çantën e shkollës. Gjithashtu dizanji i këndshëm me panoramikën e botës së pasur nënujore, e bën akoma më të adhurueshme këtë çantë lapsash.

Zinxhiri bashkë me medalionin e bëjnë shumë të thjeshtë hapjen dhe mbylljen e saj. Doreza gjithashtu ju mundëson edhe ta mbani në dorë, veçmas nga çanta e shkollës. Në brendësi ka një ndarje të madhe dhe një xhep të vogël për të mbajtur aksesorët e vegjël shkollor.

Karakteristikat:

 • Çantë lapsash për mbajtjen e aksesorëve shkollorë
 • Dizajn dhe stil unik
 • Ngjyra të këndshme me panoramikën e botës së pasur nënujore
 • E thjeshtë dhe praktike
 • E papërshkueshme nga uji

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 21 x 7 x 10.8 cm
 • Materiali i jashtëm: 100% pambuk i plastifikuar
 • Materiali i brendshëm: 80% pambuk dhe 20% poliestër
Marka

Mund ta kombinoni me...

SHPORTA NË BEE

close