,

Çanta Elephant Sous Mon Baobab

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Back to School me çantën e veçantë dhe me mundësi personalizimi e elefantit me veshë të mëdhenj. Çantë shpine praktike, e fortë, me mbyllje zinxhiri dhe xhep elastik përpara. Ideale për  vogëlushët tuaj  për të mbajtur aksesorët e duhur  për të shkuar në park, në çerdhe ose në shkollë. Elephant Sous Mon Baobab është e përkryer për një dhuratë në shkollë.

Karakteristikat:

 • Përmasat: 23 x 9 x 29  cm
 • Mosha e përshtatshme: +3 vjeç
 • Material cilësor
 • Mbyllje me zinxhir
 • Mundësi personalizimi
 • Lajeni në makinë në 30 gradë dhe mos përdorni procesin e tharjes

 

7,800 L

1 stok

Back to School me çantën e veçantë dhe me mundësi personalizimi e elefantit me veshë të mëdhenj. Çantë shpine praktike, e fortë, me mbyllje zinxhiri dhe xhep elastik përpara. Ideale për  vogëlushët tuaj  për të mbajtur aksesorët e duhur  për të shkuar në park, në çerdhe ose në shkollë. Elephant Sous Mon Baobab është e përkryer për një dhuratë për në shkollë.

Karakteristikat:

 • Përmasat: 23 x 9 x 29  cm
 • Mosha e përshtatshme: +3 vjeç
 • Material cilësor
 • Mbyllje me zinxhir
 • Mundësi personalizimi
 • Lajeni në makinë në 30 gradë dhe mos përdorni procesin e tharjes

 

Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close