Çanta Luaj & Go

Plan Toys
Availability:

1 stok


Çanta Luaj & Go bën punë të shpejtë për sistemimin e rrëmujës. Është një çantë e gjithanshme që mund të përdorni në dy mënyra:

  1. për të ruajtur lodra
  2. si loje

Çanta e ruajtjes Luaj & Go është gjithashtu e përkryer për plazhin, për pushime ose për vizita te gjyshja dhe gjyshi! Ajo ka një diametër prej 140 cm dhe është prej pambuku të qëndrueshme.

7,300 L

1 stok

Çanta Luaj & Go bën punë të shpejtë për sistemimin e rrëmujës. Është një çantë e gjithanshme që mund të përdorni në dy mënyra:

  1.  për të ruajtur lodra
  2.  si loje

Çanta e ruajtjes Luaj & Go është gjithashtu e përkryer për plazhin, për pushime ose për vizita te gjyshja dhe gjyshi! Ajo ka një diametër prej 140 cm dhe është prej pambuku të qëndrueshme.

Marka

Ngjyra

Bardhë e Zi

SHPORTA NË BEE

close