, ,

Çanta ndërrimit Stokke® Xplory® X- Rich Black

Stokke
Availability:

1 stok


Stokke® Xplory® X Changing Bag- çanta e ndërrimit për fëmijë është një aksesor i vyer që prindërve u duhet modoemos gjatë xhirove mbasdite. Ajo ofron disa opsione mbajtjeje, i bashkëngjitet karrocave Stokke, mbahet në dorë ose hidhet në shpinë. Mund të mbajë të gjitha aksesorët e nevojshmëm, që të jeni të pregatitur në çdo situatë. Të gjitha opsionet e bëjnë më praktike në përdorim nga çdo prind. Nga ana funksionale,  çanta e ndërrimit Stokke, përfshin disa xhepa me madhësi të ndryshme dhe një xhep anësor për lehtësi.

Karakteristikat:

 • Materiali i çantës është  UPF 50+ dhe pa PFC
 • Nuk është i përshkueshëm nga uji dhe pastrohet lehtë
 • I bashkëngjitet karrocave Stokke
 • Dorezë për ta mbajtur në dorë
 • Rripa për ta hedhur në shpinë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 39 x 25 x 18 cm
 • Pesha: 0.88 kg

 

22,600 L

1 stok

Stokke® Xplory® X Changing Bag- çanta e ndërrimit për fëmijë është një aksesor i vyer që prindërve u duhet modoemos gjatë xhirove mbasdite. Ajo ofron disa opsione mbajtjeje, i bashkëngjitet karrocave Stokke, mbahet në dorë ose hidhet në shpinë. Mund të mbajë të gjitha aksesorët e nevojshmëm, që të jeni të pregatitur në çdo situatë. Të gjitha opsionet e bëjnë më praktike në përdorim nga çdo prind. Nga ana funksionale,  çanta e ndërrimit Stokke, përfshin disa xhepa me madhësi të ndryshme dhe një xhep anësor për lehtësi.

Karakteristikat:

 • Materiali i çantës është  UPF 50+ dhe pa PFC
 • Nuk është i përshkueshëm nga uji dhe pastrohet lehtë
 • I bashkëngjitet karrocave Stokke
 • Dorezë për ta mbajtur në dorë
 • Rripa për ta hedhur në shpinë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 39 x 25 x 18 cm
 • Pesha: 0.88 kg

 

Peshë 13.4 kg
Përmasa 101 × 56 × 131 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close