Sold out!

Çanta shpine me kafshë- Papagalli

Affen Zahn
Availability:

S’ka stok


Ҫanta e shpinës ideale për eksploruesit e vegjël ka një dizajn shumë miqësor, që merr formën e kafshës së preferuar të fëmijës tuaj. Në këtë model gjuha e papagallit mund të tërhiqet për të lënë një shënim apo për të shënuar emrin e fëmijës. Ҫanta ka në brendësi të saj një xhep me zinxhir për të mbajtur sendet e sigurta, pavarëshisht aktivitetit të fëmijës dhe në pjesën e jashtme ka të përfshira në mënyrë elegante shirita fosforeshent duke e bërë çantën edhe më të veçantë.

Karakteristikat

 • Rripa të rehatshëm dhe që rregullohen për t’ju përshtatur trupit të fëmijës
 • Mundëson një ekuilibër të përsosur për ndarjen e peshës
 • Fabrikim prej materiali të ricikluar
 • Materiali eshte rezistent ndaj ujit dhe i lehtë për tu patruar

Të dhëna teknike:

 • Ngjyrat: E verdhë dhe jeshile
 • Përmasat: 17 x 25 x 11 cm
 • Volumi mbajtës: 4 litra

7,300 L

Sold out!

Ҫanta e shpinës ideale për eksploruesit e vegjël ka një dizajn shumë miqësor, që merr formën e kafshës së preferuar të fëmijës tuaj. Në këtë model gjuha e papagallit mund të tërhiqet për të lënë një shënim apo për të shënuar emrin e fëmijës. Ҫanta ka në brendësi të saj një xhep me zinxhir për të mbajtur sendet e sigurta, pavarëshisht aktivitetit të fëmijës dhe në pjesën e jashtme ka të përfshira në mënyrë elegante shirita fosforeshent duke e bërë çantën edhe më të veçantë.

Karakteristikat

 • Rripa të rehatshëm dhe që rregullohen për t’ju përshtatur trupit të fëmijës
 • Mundëson një ekuilibër të përsosur për ndarjen e peshës
 • Fabrikim prej materiali të ricikluar
 • Materiali eshte rezistent ndaj ujit dhe i lehtë për tu patruar

Të dhëna teknike:

 • Ngjyrat: E verdhë dhe jeshile
 • Përmasat: 17 x 25 x 11 cm
 • Volumi mbajtës: 4 litra
Marka

SHPORTA NË BEE

close