,

Çanta Teddy Bear

EurekaKids
Availability:

1 stok


Back to School me çantën e veçantë dhe aq shumë të dashur Teddy Bear. Çantë ideale për të shkuar në shkollë dhe për të marrë të gjitha pajisjet e nevojshme. Por, heroin aq shumë të dashur arushin Teddy, fëmijët mund ta marrin kudo edhe në daljet e mbasditjeve ose shëtitjet me klasën.  Çanta Teddy Bear, referuar madhësisë dhe peshës, është perfekte për moshat nga 3 deri në 7 vjeç. Çanta ka 4 xhepa të jashtëm për të qenë në gjendje të mbajnë objekte të ndryshme dhe aksesorët e nevojshëm.

 

Karakteristikat:

  • Përmasat: 31 x 24 cm
  • Mosha e përshtatshme 3-7 vjeç
  • Material cilësorë
  • Rripa për tu hedhur në shpinë

 

3,500 L

1 stok

Back to School me çantën e veçantë dhe aq shumë të dashur Teddy Bear. Çantë ideale për të shkuar në shkollë dhe për të marrë të gjitha pajisjet e nevojshme. Por, heroin aq shumë të dashur arushin Teddy, fëmijët mund ta marrin kudo edhe në daljet e mbasditjeve ose shëtitjet me klasën.  Çanta Teddy Bear, referuar madhësisë dhe peshës, është perfekte për moshat nga 3 deri në 7 vjeç. Çanta ka 4 xhepa të jashtëm për të qenë në gjendje të mbajnë objekte të ndryshme dhe aksesorët e nevojshëm.

 

Karakteristikat:

  • Përmasat: 31 x 24 cm
  • Mosha e përshtatshme 3-7 vjeç
  • Material cilësorë
  • Rripa për tu hedhur në shpinë

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close