Çantë fundjave- Limonat e buzëqeshur

Sticky Lemon
Availability:

1 stok


Çantë udhëtimi e këndshme me panoramikën e saj të bukur me limonat e buzëqeshur. Është gjithashtu shumë funksionale, ofron hapësirë të bollshme që të keni mundësi të vendosni brënda saj shumëllojshmëri lodrash dhe aksesorë të tjerë që do ti nevojitet fëmijës suaj gjatë udhëtimit. Falë dorezës së saj të gjatë ju mund ta mbani atë në dorë ose ta varni në krahë. Kjo është një ҫantë ekologjike, pasi për prodhimin e saj janë ricilkluar 10 shishe plastike.

Karakteristikat:

 • Çantë udhëtimi
 • Panoramikë e këndshme
 • Ofron hapësirë të bollshme për lodra, veshje dhe aksesorë të tjerë
 • Falë dorezës mund ta mbani në dorë ose hidhni në krahë
 • Është ekologjike (prodhuar nga riciklimi i shisheve)
 • Pastrohet lehtë me një leckë të njomë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 38 x 22.5 cm

8,200 L

1 stok

Çantë udhëtimi e këndshme me panoramikën e saj të bukur me limonat e buzëqeshur. Është gjithashtu shumë funksionale, ofron hapësirë të bollshme që të keni mundësi të vendosni brënda saj shumëllojshmëri lodrash dhe aksesorë të tjerë që do ti nevojitet fëmijës suaj gjatë udhëtimit. Falë dorezës së saj të gjatë ju mund ta mbani atë në dorë ose ta varni në krahë. Kjo është një ҫantë ekologjike, pasi për prodhimin e saj janë ricilkluar 10 shishe plastike.

Karakteristikat:

 • Çantë udhëtimi
 • Panoramikë e këndshme
 • Ofron hapësirë të bollshme për lodra, veshje dhe aksesorë të tjerë
 • Falë dorezës mund ta mbani në dorë ose hidhni në krahë
 • Është ekologjike (prodhuar nga riciklimi i shisheve)
 • Pastrohet lehtë me një leckë të njomë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 38 x 22.5 cm
Marka

Ngjyra

E verdhë

SHPORTA NË BEE

close