Çantë Kodomo- Rozë

Sticky Lemon
Availability:

2 stok


Çantë praktike me linja të pastra dhe dizajn elegant. Është e bërë nga material ekologjik 100% pambuk. Rripi që mbyll çantën është prej lëkure. Model i cili mund të përdorët edhe nga fëmijët pak më të rritur.

Karakteristikat

  • Çantë shpine me cilësi të lartë
  • Me një model bashkëkohor për fëmijë
  • Rrip lëkure
  • Material ekologjik 100% pambuk

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 30.5 x 21.5 cm

9,400 L

2 stok

Çantë praktike me linja të pastra dhe dizajn elegant. Është e bërë nga material ekologjik 100% pambuk. Rripi që mbyll çantën është prej lëkure. Model i cili mund të përdorët edhe nga fëmijët pak më të rritur.

Karakteristikat

  • Çantë shpine me cilësi të lartë
  • Me një model bashkëkohor për fëmijë
  • Rrip lëkure
  • Material ekologjik 100% pambuk

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 30.5 x 21.5 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close