,

Çantë mbajtëse ushqimi Puppy Pink

EurekaKids
Availability:

1 stok


Çanta mbajtëse e ushqimit Puppy Pink është padyshim një aksesor i vyer që vogëlushëve tuaj nuk duhet ti mungojë.  Padyshim që do të tërhiqni vëmendjen me figurat e qenëve të rracave të ndryshme.  Është e lehtë dhe është shumë praktike për tu mbajtur në dorë. Çanta mbajtëse e ushqimit Puppy Pink mund të merret në shkollë, në aktivitetet jashtë me klasën ose në udhëtimet e fundjavave.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 20x 20 cm
  • Nga brenda është e izoluar termikisht për të mbajtur ushqimin të freskët
  • Material cilësor
  • Madhësi perfekte për më të vegjlit
  • Mosha e përshtatshme: 3-7 vjeç

 

1,400 L

1 stok

Çanta mbajtëse e ushqimit Puppy Pink është padyshim një aksesor i vyer që vogëlushëve tuaj nuk duhet ti mungojë.  Padyshim që do të tërhiqni vëmendjen me figurat e qenëve të rracave të ndryshme.  Është e lehtë dhe është shumë praktike për tu mbajtur në dorë. Çanta mbajtëse e ushqimit Puppy Pink mund të merret në shkollë, në aktivitetet jashtë me klasën ose në udhëtimet e fundjavave.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 20x 20 cm
  • Nga brenda është e izoluar termikisht për të mbajtur ushqimin të freskët
  • Material cilësor
  • Madhësi perfekte për më të vegjlit
  • Mosha e përshtatshme: 3-7 vjeç

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close