, ,

Çantë ndërrimi Stokke® Deep Blue

Stokke
Availability:

1 stok


Çantë ndërrimi Stokke® Deep Blue është një aksesor i vyer që prindërve u duhet modoemos gjatë xhirove mbasdite ose kudo ku shkojnë. Ajo ofron disa opsione mbajtjeje, i bashkëngjitet karrocave Stokke, mbahet në dorë ose hidhet në shpinë. Mund të mbajë të gjitha aksesorët e nevojshëm, që të jeni të pregatitur në çdo situatë. Të gjitha opsionet e bëjnë më praktike në përdorim nga çdo prind. Nga ana funksionale,  çanta e ndërrimit Stokke, përfshin disa xhepa me madhësi të ndryshme dhe një xhep anësor për lehtësi. Përfshihet edhe dysheku i ndërrimit dhe dy mbajtëse shishesh.

Karakteristikat:

 • Mund të ngjitet në karrocë ose të përdoret si një çantë shpine në krahë
 • 4 xhepa të jashtëm dhe 3 xhep të brendshëm
 • Dy mbajtëse shishesh
 • Përshtatet me të gjitha karrocat Stokke®
 • Përfshin një dyshek ndërrimi të palosshëm për ndryshime të shpejta në lëvizje
 • Pa PFC
 • Ofron disa pozicione të ndryshëm mbajtëse

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 40 x 30 x 18 cm
 • Material: 100% Poliestër dhe EVA

 

17,400 L

1 stok

Çantë ndërrimi Stokke® Deep Blue është një aksesor i vyer që prindërve u duhet modoemos gjatë xhirove mbasdite ose kudo ku shkojnë. Ajo ofron disa opsione mbajtjeje, i bashkëngjitet karrocave Stokke, mbahet në dorë ose hidhet në shpinë. Mund të mbajë të gjitha aksesorët e nevojshëm, që të jeni të pregatitur në çdo situatë. Të gjitha opsionet e bëjnë më praktike në përdorim nga çdo prind. Nga ana funksionale,  çanta e ndërrimit Stokke, përfshin disa xhepa me madhësi të ndryshme dhe një xhep anësor për lehtësi. Përfshihet edhe dysheku i ndërrimit dhe dy mbajtëse shishesh.

Karakteristikat:

 • Mund të ngjitet në karrocë ose të përdoret si një çantë shpine në krahë
 • 4 xhepa të jashtëm dhe 3 xhep të brendshëm
 • Dy mbajtëse shishesh
 • Përshtatet me të gjitha karrocat Stokke®
 • Përfshin një dyshek ndërrimi të palosshëm për ndryshime të shpejta në lëvizje
 • Pa PFC
 • Ofron disa pozicione të ndryshëm mbajtëse

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 40 x 30 x 18 cm
 • Material: 100% Poliestër dhe EVA

 

Peshë 13.4 kg
Përmasa 101 × 56 × 131 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close