, ,

Çantë karroce Mustard Yellow

Cybex
Availability:

1 stok


Çanta e ndërrimit Cybex Mios është praktike dhe përshtatet në perfeksion me karrocat Cybex Mios. Çanta vjen me një dizajn modern dhe mund të kombinohet lehtësisht. Ngarkesa maksimale për çantën është 4 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik. Çanta vjen me shumë hapësira të brendshme, mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe dyshek ndërrimi.

Karakteristikat:

 • Ngarkesa maksimale  prej 4 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
 • Këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik të shisheve
 • Çantë që plotëson më së miri nevojat e vogëlushëve gjatë shëtitjeve
 • Vjen me dizajn modern
 • Mbajtëse shishe e izoluar me zinxhir dhe e levizshme

Të dhënat teknike:

 • Pesha mbajtëse: 4 kg

20,000 L

1 stok

381,200 L për 3 produkt/e

Çanta e ndërrimit Cybex Mios është praktike dhe përshtatet në perfeksion me karrocat Cybex Mios. Çanta vjen me një dizajn modern dhe mund të kombinohet lehtësisht. Ngarkesa maksimale për çantën është 4 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik. Çanta vjen me shumë hapësira të brendshme, mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe dyshek ndërrimi.

Karakteristikat:

 • Ngarkesa maksimale  prej 4 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
 • Këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik të shisheve
 • Çantë që plotëson më së miri nevojat e vogëlushëve gjatë shëtitjeve
 • Vjen me dizajn modern
 • Mbajtëse shishe e izoluar me zinxhir dhe e levizshme

Të dhënat teknike:

 • Pesha mbajtëse: 4 kg
Peshë 1.3 kg
Marka

Ngjyrë

Mustard Yellow

SHPORTA NË BEE

close