, ,

Çantë karroce Ferrari Victory Black

Cybex
Availability:

1 stok


Çanta e ndërrimit Cybex Priam Ferrari Victory Black, me logon e ferrarit të stampuar, është praktike dhe përshtatet në perfeksion me karrocat Cybex Priam. Çanta vjen me një kombinim ngjyrash perfekte, nuanca të së kuqes me ngjyrën e zezë dhe mund të kombinohet lehtësisht. Është një çantë uniseks,  kësisoj që edhe babai mund ta mbajë atë. Ngarkesa maksimale për çantën është 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik. Çanta vjen me 7 hapësira të brendshme, mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe dyshek ndërrimi.

Karakteristikat:

 • Ngarkesa maksimale  prej 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
 • Këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik të shisheve
 • Çantë që plotëson më së miri nevojat e vogëlushëve gjatë shëtitjeve me 7 xhepa të ndryshëm
 • Vjen me dizajn modern
 • Mbajtëse shishe e izoluar me zinxhir

Të dhënat teknike:

 • Pesha mbajtëse: 2 kg

34,700 L

1 stok

395,900 L për 3 produkt/e

Çanta e ndërrimit Cybex Priam Ferrari Victory Black, me logon e ferrarit të stampuar, është praktike dhe përshtatet në perfeksion me karrocat Cybex Priam. Çanta vjen me një kombinim ngjyrash perfekte, nuanca të së kuqes me ngjyrën e zezë dhe mund të kombinohet lehtësisht. Është një çantë uniseks,  kësisoj që edhe babai mund ta mbajë atë. Ngarkesa maksimale për çantën është 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik. Çanta vjen me 7 hapësira të brendshme, mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe dyshek ndërrimi.

Karakteristikat:

 • Ngarkesa maksimale  prej 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
 • Këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik të shisheve
 • Çantë që plotëson më së miri nevojat e vogëlushëve gjatë shëtitjeve me 7 xhepa të ndryshëm
 • Vjen me dizajn modern
 • Mbajtëse shishe e izoluar me zinxhir

Të dhënat teknike:

 • Pesha mbajtëse: 2 kg
Peshë 1.3 kg
Marka

Ngjyrë

Ferrari Victory Black

SHPORTA NË BEE

close