, ,

Çantë karroce Mustard Yellow

Cybex
Availability:

1 stok


Çanta e ndërrimit Cybex Priam është në modë, praktike dhe përshtatet në perfeksion me karrocat Cybex Priam. Çanta vjen me një kombinim ngjyrash perfekte dhe mund të kombinohet lehtësisht. Është një çantë uniseks,  kësisoj që edhe babai mund ta mbajë atë. Ngarkesa maksimale për çantën është 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik. Çanta vjen me 7 hapësira të brendshme, mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe dyshek ndërrimi.

Karakteristikat:

 • Ngarkesa maksimale  prej 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
 • Këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik të shisheve
 • Çantë që plotëson më së miri nevojat e vogëlushëve gjatë shëtitjeve me 7 xhepa të ndryshëm
 • Vjen me dizajn modern
 • Mbajtëse shishe e izoluar me zinxhir dhe grep
 • Pjesa e jashtme dhe veshja e bërë nga 100% poliestër

Të dhënat teknike:

 • Pesha mbajtëse: 2 kg

22,300 L

1 stok

383,500 L për 3 produkt/e

Çanta e ndërrimit Cybex Priam është në modë, praktike dhe përshtatet në perfeksion me karrocat Cybex Priam. Çanta vjen me një kombinim ngjyrash perfekte dhe mund të kombinohet lehtësisht. Është një çantë uniseks,  kësisoj që edhe babai mund ta mbajë atë. Ngarkesa maksimale për çantën është 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë dhe këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik. Çanta vjen me 7 hapësira të brendshme, mbajtëse shisheje termike të lëvizshme dhe dyshek ndërrimi.

Karakteristikat:

 • Ngarkesa maksimale  prej 2 kg e shpërndarë në mënyrë të barabartë
 • Këshillohet maksimalisht të mos mbahen lëngje të nxehta brenda nëse nuk gjenden në mbajtësin e izo-termik të shisheve
 • Çantë që plotëson më së miri nevojat e vogëlushëve gjatë shëtitjeve me 7 xhepa të ndryshëm
 • Vjen me dizajn modern
 • Mbajtëse shishe e izoluar me zinxhir dhe grep
 • Pjesa e jashtme dhe veshja e bërë nga 100% poliestër

Të dhënat teknike:

 • Pesha mbajtëse: 2 kg
Peshë 1.3 kg
Marka

Ngjyrë

Mustard Yellow

SHPORTA NË BEE

close