Çanta Luan

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Kjo çantë shpine kadife me figurën e një luani dekorativ është ideale për t’u marrë në kopësht, në shëtitje ose në aventurat gjatë pushimeve. Me rripa të rregullueshëm, mbyllje me zinxhir dhe dorezë për ta varur. Të vegjlit tuaj do e adhurojnë!

Karakteristikat

 • E përshtatshme për femijë mbi 3 vjec
 • Me mbyllje me zinxhir
 • Mund të personalizohet me emrin e fëmijës tuaj, për një dhuratë unike.
 • Përmasat: 23 x 27 cm
 • Materiali: pambuk, poliestër, poliamid
 • Kujdesi: Mund të lahet në 30 ° C larje delikate. Nuk është e përshtatshme për tharëse.

7,800 L

2 stok

Kjo çantë shpine kadife me figurën e një luani dekorativ është ideale për t’u marrë në kopësht, në shëtitje ose në aventurat gjatë pushimeve. Me rripa të rregullueshëm, mbyllje me zinxhir dhe dorezë për ta varur. Të vegjlit tuaj do e adhurojnë!

Karakteristikat

 • E përshtatshme për femijë mbi 3 vjec
 • Me mbyllje me zinxhir
 • Mund të personalizohet me emrin e fëmijës tuaj, për një dhuratë unike.
 • Përmasat: 23 x 27 cm
 • Materiali: pambuk, poliestër, poliamid
 • Kujdesi: Mund të lahet në 30 ° C larje delikate. Nuk është e përshtatshme për tharëse.
Marka

SHPORTA NË BEE

close