Çantë shpine- Cirku i Pandës

Sticky Lemon
Availability:

2 stok


Çantë shpinë me printime argëtuese pandash është e përsosur për të mbajtur librat apo sendet e domosdoshme për kopësht apo shkollë. Çanta vjenme një dizajn elegant, të thjeshtë dhe të zgjuar, që i përshtatet kërkesave dhe nevojave të fëmijëve nga mosha 3 deri në 10 vjeç. Një ide perfekte për dhuratë për të vegjlit tuaj.

Karakteristikat

  • E përshtatshme për fëmijë nga mosha 3 deri në 10 vjec
  • Çanta ka një ndarje kryesore dhe dy xhepa të veçantë në pjesën e përparme
  • Është me material kundra ujit
  • Pastrohet lehtësisht

Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  26 x 19 x 12 cm

8,200 L

2 stok

Çantë shpinë me printime argëtuese pandash është e përsosur për të mbajtur librat apo sendet e domosdoshme për kopësht apo shkollë. Çanta vjenme një dizajn elegant, të thjeshtë dhe të zgjuar, që i përshtatet kërkesave dhe nevojave të fëmijëve nga mosha 3 deri në 10 vjeç. Një ide perfekte për dhuratë për të vegjlit tuaj.

Karakteristikat

  • E përshtatshme për fëmijë nga mosha 3 deri në 10 vjec
  • Çanta ka një ndarje kryesore dhe dy xhepa të veçantë në pjesën e përparme
  • Është me material kundra ujit
  • Pastrohet lehtësisht

Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  26 x 19 x 12 cm
Përmasa 10 × 33 × 26 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close