,

Çantë Colour Blocking- Chocolat au Lait

Sticky Lemon
Availability:

1 stok


Një çantë shpine ngjyrë çokollatë au lait, e kombinuar me ngjyrë vjollce dhe portokalli. Çanta është e përbërë nga shishe PET të ricikluara dhe e papërshkueshme nga uji. Është ideale për daljet e mbasditeve, ose për shëtitje me miqtë. Mban veshje dhe aksesorëve të nevojshëm.

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 26 x 26 cm
  • Materiali i jashtëm i bërë nga shishe të riciklueshme
  • E papërshkueshme nga uji

6,200 L

1 stok

Një çantë shpine ngjyrë çokollatë au lait, e kombinuar me ngjyrë vjollce dhe portokalli. Çanta është e përbërë nga shishe PET të ricikluara dhe e papërshkueshme nga uji. Është ideale për daljet e mbasditeve, ose për shëtitje me miqtë. Mban veshje dhe aksesorëve të nevojshëm.

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 26 x 26 cm
  • Materiali i jashtëm i bërë nga shishe të riciklueshme
  • E papërshkueshme nga uji
Marka

SHPORTA NË BEE

close