Çantë shpine dy ngjyrëshe- Rozë/ Patëllxhan

Sticky Lemon
Availability:

2 stok


Një çantë shpine e vogël, me ngjyra rozë dhe patëllxhan, me një dizajn elegant. Çanta ka rripa në pjesën e shpatullave, gjatësia e të cilëve mund të rregullohet sipas nevojave.  Në pjesën e brendshme do të gjeni një mbajtëse elastike e pershtatshme për të mbajtur një shishe dhe një xhep të madh në të gjithë pjesën e pasme që mbyllet me ngjitëse velkro. Kjo cantë tepër fuksionale ka gjithashtu dhe një xhep të madh të jashtëm që aksesohet lehtësisht dhe mund të mbajë aksesorët e domosdoshëm të shkollës, të kopshtit apo edhe gjatë udhëtimeve.

Karakteristikat

 • Çantë shpine me cilësi të lartë dhe dizajn super
 • E papërshkueshme nga uji
 • Pastrohet lehtësisht me një leckë të lagur, duke ju këshilluar të mos e lani në makinën larëse
 • Çantë dy ngjyrëshe

Të dhënat teknike:

 • Materiali: Najlon
 • Përmasat: 20 x 13 x 26cm

7,500 L

2 stok

Një çantë shpine e vogël, me ngjyra rozë dhe patëllxhan, me një dizajn elegant. Çanta ka rripa në pjesën e shpatullave, gjatësia e të cilëve mund të rregullohet sipas nevojave.  Në pjesën e brendshme do të gjeni një mbajtëse elastike e pershtatshme për të mbajtur një shishe dhe një xhep të madh në të gjithë pjesën e pasme që mbyllet me ngjitëse velkro. Kjo cantë tepër fuksionale ka gjithashtu dhe një xhep të madh të jashtëm që aksesohet lehtësisht dhe mund të mbajë aksesorët e domosdoshëm të shkollës, të kopshtit apo edhe gjatë udhëtimeve.

Karakteristikat

 • Çantë shpine me cilësi të lartë dhe dizajn super
 • E papërshkueshme nga uji
 • Pastrohet lehtësisht me një leckë të lagur, duke ju këshilluar të mos e lani në makinën larëse
 • Çantë dy ngjyrëshe

Të dhënat teknike:

 • Materiali: Najlon
 • Përmasat: 20 x 13 x 26cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close