Çantë shpine e ngjyrosësshme

Omy
Availability:

1 stok


Një çantë shpine unike, e sjellë nga Omy e cila ngjyroset, transformohet dhe personalizohet nga vetë të vegjëlit tuaj. Kjo çantë e lehtë, prej pambuku është aksesori perfekt për çdo veshje. Mund të mbani aksesorë argëtimi ose edhe aksesorë veshje.

Karakteristikat

 • Çantë shpine për fëmijë e përshtatshme për vajza dhe djem,
 • Sa argëtuese dhe po aq funksionale
 • Personalizohet duke e ngjyrosur
 • Këshillohet të përdoret me lapsat me ngjyra Omy, që lahen lehtësisht

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 35 x 35 x 9 cm
 • Materiali: 100% pambuk

2,900 L

1 stok

Një çantë shpine unike, e sjellë nga Omy e cila ngjyroset, transformohet dhe personalizohet nga vetë të vegjëlit tuaj. Kjo çantë e lehtë, prej pambuku është aksesori perfekt për çdo veshje. Mund të mbani aksesorë argëtimi ose edhe aksesorë veshje.

Karakteristikat

 • Çantë shpine për fëmijë e përshtatshme për vajza dhe djem,
 • Sa argëtuese dhe po aq funksionale
 • Personalizohet duke e ngjyrosur
 • Këshillohet të përdoret me lapsat me ngjyra Omy, që lahen lehtësisht

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 35 x 35 x 9 cm
 • Materiali: 100% pambuk
Marka

SHPORTA NË BEE

close