Sold out!

Çantë shpine- Gri me zinxhir Neon

Sticky Lemon
Availability:

S’ka stok


Një çantë shpine e adhurueshme për  fëmijët tuaj  me linja të pastra dhe një formë tepër elegante. Çanta ka rripa në pjesën e pasme, për tu hedhur në shpinë, por gjithshashtu mund të mbahet edhe në dorë falë dorezave.  Është ideale për udhëtime, për në kopësht ose shkollë.

Karakteristikat:

 • E përshtatshme për fëmijët nga mosha 3- 5 vjeç
 • Çantë cilësore
 • Është ideale për udhëtime, për në kopësht ose shkollë
 • Është e papërshkueshme nga uji

Të dhënat teknike:

 • Materiali: Najlon
 • Përmasat: 20 x 10 x 30 cm

***Këshilla

Çantën mund ta pastroni lehtësisht me një leckë të lagur. Ju këshillojmë të mos e lani në makinë larëse.

7,500 L

Sold out!

Një çantë shpine e adhurueshme për  fëmijët tuaj  me linja të pastra dhe një formë tepër elegante. Çanta ka rripa në pjesën e pasme, për tu hedhur në shpinë, por gjithshashtu mund të mbahet edhe në dorë falë dorezave.  Është ideale për udhëtime, për në kopësht ose shkollë.

Karakteristikat:

 • E përshtatshme për fëmijët nga mosha 3- 5 vjeç
 • Çantë cilësore
 • Është ideale për udhëtime, për në kopësht ose shkollë
 • Është e papërshkueshme nga uji

Të dhënat teknike:

 • Materiali: Najlon
 • Përmasat: 20 x 10 x 30 cm

***Këshilla

Çantën mund ta pastroni lehtësisht me një leckë të lagur. Ju këshillojmë të mos e lani në makinë larëse.

Marka

Ngjyra

Gri

SHPORTA NË BEE

close