,

Çantë shpine- Ketri

Djeco
Availability:

9 stok


Pa mendoni sa të veçanta do të jenë hapat e parë  të fëmijës tuaj  për në çerdhe ose kopësht. Me një çantë të veçantë e ilustruar me një ketër , ngjyrë bezhë dhe mente, praktike që ta mbajnë edhe ata vetë. Lumturia nuk ka fund me këtë çantë shpine të ofruar nga Djeco. Kjo çantë është ideuar dhe krijuar posaçërisht për vogëlushët, e cila ka një dorëzë për ta mbajtur në dorë dhe rripa për ta hedhur në shpinë.

Kjo çantë mund të mbajë gjithçka, skica për ngjyrosje, sete ngjyrash dhe ushqime për me vete. Është perfekte për shëtitje ose një vizitë nga gjyshërit. Madje, për të mos e ngatërruar me çantat e tjera, Djeco ka menduar të vendosë një vend të dedikuar me etiketë me emrin e vogëlushit tuaj.

Karakteristikat:

 • Etiketë për të shkruar emrin e fëmijës
 • Rripa të rregullueshëm
 • Një format katror, ​​i përshtatshëm për shpina të vogla
 • Lehtë për tu hapur dhe mbyllur me zinxhir
 • E lehtë për tu mbajtur edhe me dorezë në dorë
 • E papërshkueshme nga uji

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 23 x 23 x 7.5 cm
 • Materiali: 100% Poliester (shtresë mat PVC nga jashtë)
 • Mosha:  +2 vjeç

3,500 L

9 stok

Pa mendoni sa të veçanta do të jenë hapat e parë  të fëmijës tuaj  për në çerdhe ose kopësht. Me një çantë të veçantë e ilustruar me një ketër , ngjyrë bezhë dhe mente, praktike që ta mbajnë edhe ata vetë. Lumturia nuk ka fund me këtë çantë shpine të ofruar nga Djeco. Kjo çantë është ideuar dhe krijuar posaçërisht për vogëlushët, e cila ka një dorëzë për ta mbajtur në dorë dhe rripa për ta hedhur në shpinë.

Kjo çantë mund të mbajë gjithçka, skica për ngjyrosje, sete ngjyrash dhe ushqime për me vete. Është perfekte për shëtitje ose një vizitë nga gjyshërit. Madje, për të mos e ngatërruar me çantat e tjera, Djeco ka menduar të vendosë një vend të dedikuar me etiketë me emrin e vogëlushit tuaj.

Karakteristikat:

 • Etiketë për të shkruar emrin e fëmijës
 • Rripa të rregullueshëm
 • Një format katror, ​​i përshtatshëm për shpina të vogla
 • Lehtë për tu hapur dhe mbyllur me zinxhir
 • E lehtë për tu mbajtur edhe me dorezë në dorë
 • E papërshkueshme nga uji

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 23 x 23 x 7.5 cm
 • Materiali: 100% Poliester (shtresë mat PVC nga jashtë)
 • Mosha:  +2 vjeç

 

SKU: 3070900002500 Kategori: , Etiketë:
Marka

SHPORTA NË BEE

close