,

Çantë kopshti- Tigri Theo

Affen Zahn
Availability:

1 stok


Ҫantë shpine ideale për eksploruesit e vegjël, e cila ka një dizajn shumë miqësor, që merr formën e kafshës së preferuar të fëmijës tuaj. Në këtë model gjuha e tigrit mund të tërhiqet për të lënë një shënim apo për të shënuar emrin e fëmijës. Ҫanta ka në brendësi të saj një xhep me zinxhir për të mbajtur sendet e sigurta, pavarësissht aktivitetit të fëmijës. Në pjesën e jashtme ka të përfshira në mënyrë elegante shirita fosforeshent duke e bërë cantën edhe më të vecantë.

Karakteristikat

 • Rripa të rehatshëm që mund të rregullohen për t’ju përshtatur trupit të fëmijës
 • Fabrikim prej materiali të ricikluar
 • Materiali eshte rezistent ndaj ujit dhe i lehtë për tu pastruar

Të dhëna teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 31 x 20 x 12 cm
 • Volumi mbajtës: 8 litra
 • Pesha: 420 gr
 • Referimi: AFZ-FAL-002-005

7,200 L

1 stok

Ҫantë shpine ideale për eksploruesit e vegjël, e cila ka një dizajn shumë miqësor, që merr formën e kafshës së preferuar të fëmijës tuaj. Në këtë model gjuha e tigrit mund të tërhiqet për të lënë një shënim apo për të shënuar emrin e fëmijës. Ҫanta ka në brendësi të saj një xhep me zinxhir për të mbajtur sendet e sigurta, pavarësissht aktivitetit të fëmijës. Në pjesën e jashtme ka të përfshira në mënyrë elegante shirita fosforeshent duke e bërë cantën edhe më të vecantë.

Karakteristikat

 • Rripa të rehatshëm që mund të rregullohen për t’ju përshtatur trupit të fëmijës
 • Fabrikim prej materiali të ricikluar
 • Materiali eshte rezistent ndaj ujit dhe i lehtë për tu pastruar

Të dhëna teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 31 x 20 x 12 cm
 • Volumi mbajtës: 8 litra
 • Pesha: 420 gr
 • Referimi: AFZ-FAL-002-005
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close