,

Çantë kopshti Mini- Mr. Crocodile

Trixie
Availability:

1 stok


Mini çanta shpine të lezetshme, me ngjyra të ndryshme dhe dizenjo kafshësh simpatike. Mini çanta është perfekte për fëmijët gjatë aktiviteteve jashtë shkolle, si, shkurja në pishina, në orët sportive ose eskursione njëditore.  Hapësira që ofron është e bollshme. Gjithashtu struktura e çantës mundëson futje dhe nxjerrje me lehtësi të aksesorëve.   Sipas dëshirës fëmijët mund të zgjedhin ta mbajnë në dorë falë dorezave ose ta mbajnë në shpinë falë rripave.  Materiali përbërës është cilësor dhe i papërshkueshëm nga uji.

Karakteristikat: 

 • Mini çanta shpine të lezetshme, me ngjyra të ndryshme dhe dizenjo kafshësh simpatike
 • Perfekte për aktivitetet jashtë shkolle
 • Ofron hapësirë të bollshme
 • Tejet praktike në hapje dhe mbyllje
 • Material cilësor dhe i papërshkueshëm nga uji
 • Mund të mbahet në shpinë ose në dorë

Të dhënat teknike: 

 • Përmasat: 30 x 23 cm
 • Materiali : 100% prej pambuku

4,900 L

1 stok

Mini çanta shpine të lezetshme, me ngjyra të ndryshme dhe dizenjo kafshësh simpatike. Mini çanta është perfekte për fëmijët gjatë aktiviteteve jashtë shkolle, si, shkurja në pishina, në orët sportive ose eskursione njëditore.  Hapësira që ofron është e bollshme. Gjithashtu struktura e çantës mundëson futje dhe nxjerrje me lehtësi të aksesorëve.   Sipas dëshirës fëmijët mund të zgjedhin ta mbajnë në dorë falë dorezave ose ta mbajnë në shpinë falë rripave.  Materiali përbërës është cilësor dhe i papërshkueshëm nga uji.

Karakteristikat: 

 • Mini çanta shpine të lezetshme, me ngjyra të ndryshme dhe dizenjo kafshësh simpatike
 • Perfekte për aktivitetet jashtë shkolle
 • Ofron hapësirë të bollshme
 • Tejet praktike në hapje dhe mbyllje
 • Material cilësor dhe i papërshkueshëm nga uji
 • Mund të mbahet në shpinë ose në dorë

Të dhënat teknike: 

 • Përmasat: 30 x 23 cm
 • Materiali : 100% prej pambuku
Marka

SHPORTA NË BEE

close