Çantë shpine pambuku- Dhelpra Dede

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Çantë shpine me figurën e dhelprës Dede është ideale për t’u marrë në kopësht, në shëtitje ose në aventurat gjatë pushimeve. Ka gjithçka duke filluar nga butësia, stili, personaliteti dhe funksionaliteti! Çanta ka rripa të rregullueshëm, mbyllje me tërheqje llastiku dhe dorezë për ta varur. Të vegjlit tuaj do e adhurojnë!

Karakteristikat

 • Çantë shpine prej pambuku me figurën e dhelprës Dede
 • Me mbyllje me zinxhir
 • Mund të personalizohet me emrin e fëmijës tuaj, për një dhuratë unike
 • Ideale për t’u marrë në kopësht, në shëtitje ose në aventurat gjatë pushimeve
 • Material i butë prej pambuku, poliamid dhe poliestër

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 25 x 25 cm
 • Mosha: +18 muajsh
 • Mund të lahet në 30 ° C, larje delikate dhe mos përdorni tharëse

6,400 L

2 stok

Çantë shpine me figurën e dhelprës Dede është ideale për t’u marrë në kopësht, në shëtitje ose në aventurat gjatë pushimeve. Ka gjithçka duke filluar nga butësia, stili, personaliteti dhe funksionaliteti! Çanta ka rripa të rregullueshëm, mbyllje me tërheqje llastiku dhe dorezë për ta varur. Të vegjlit tuaj do e adhurojnë!

Karakteristikat

 • Çantë shpine prej pambuku me figurën e dhelprës Dede
 • Me mbyllje me zinxhir
 • Mund të personalizohet me emrin e fëmijës tuaj, për një dhuratë unike
 • Ideale për t’u marrë në kopësht, në shëtitje ose në aventurat gjatë pushimeve
 • Material i butë prej pambuku, poliamid dhe poliestër

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 25 x 25 cm
 • Mosha: +18 muajsh
 • Mund të lahet në 30 ° C, larje delikate dhe mos përdorni tharëse
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close