Çantë shpine pambuku- Ujku lozonjar

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Çantë shpine kadife me figurën e një ujku lozonjar është ideale për t’u marrë në kopësht, në shëtitje ose në aventurat gjatë pushimeve. Ka rripa të rregullueshëm, mbyllje me zinxhir dhe dorezë për ta varur. Të vegjlit tuaj do e adhurojnë!

Karakteristikat

 • Çantë shpine prej pambuku me figurën e ujkut
 • Me mbyllje me zinxhir
 • Mund të personalizohet me emrin e fëmijës tuaj, për një dhuratë unike
 • Ideale për t’u marrë në kopësht, në shëtitje ose në aventurat gjatë pushimeve
 • Material i butë prej pambuku, poliamid dhe poliestër

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 20 x 20 cm
 • Mosha: +18 muajsh
 • Mund të lahet në 30 ° C, larje delikate dhe mos përdorni tharëse

7,500 L

2 stok

Çantë shpine kadife me figurën e një ujku lozonjar është ideale për t’u marrë në kopësht, në shëtitje ose në aventurat gjatë pushimeve. Ka rripa të rregullueshëm, mbyllje me zinxhir dhe dorezë për ta varur. Të vegjlit tuaj do e adhurojnë!

Karakteristikat

 • Çantë shpine prej pambuku me figurën e ujkut
 • Me mbyllje me zinxhir
 • Mund të personalizohet me emrin e fëmijës tuaj, për një dhuratë unike
 • Ideale për t’u marrë në kopësht, në shëtitje ose në aventurat gjatë pushimeve
 • Material i butë prej pambuku, poliamid dhe poliestër

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 20 x 20 cm
 • Mosha: +18 muajsh
 • Mund të lahet në 30 ° C, larje delikate dhe mos përdorni tharëse
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close