,

Çantë Rilla go Rilla Small- Elephant

Sticky Lemon
Availability:

1 stok


Çantë shpine e bukur për fëmijë, me një xhep të përparmë me zinxhir për sende të vogla. Ndarja kryesore e çantës me dizajn elefanti është e bollshme dhe ka një fund të përforcuar, i cili e mban çantën në gjendje të mirë dhe rezistente. Çanta ka aq shumë hapësirë që ju mund të ruani një sasi të madhe sendesh dhe aksesorësh. Çanta është e rehatshme falë rripave të rregullueshëm të shpatullave dhe dorezave të forta.

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 26 x 20 x 13 cm
  • Pesha: 410 gram
  • E papërshkueshme nga uji
  • E bërë nga shishe të riciklueshme

7,500 L

1 stok

Çantë shpine e bukur për fëmijë, me një xhep të përparmë me zinxhir për sende të vogla. Ndarja kryesore e çantës me dizajn elefanti është e bollshme dhe ka një fund të përforcuar, i cili e mban çantën në gjendje të mirë dhe rezistente. Çanta ka aq shumë hapësirë që ju mund të ruani një sasi të madhe sendesh dhe aksesorësh. Çanta është e rehatshme falë rripave të rregullueshëm të shpatullave dhe dorezave të forta.

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 26 x 20 x 13 cm
  • Pesha: 410 gram
  • E papërshkueshme nga uji
  • E bërë nga shishe të riciklueshme
Marka

SHPORTA NË BEE

close