Sold out!

Çantë shpine- Rilla Go Rilla

Sticky Lemon
Availability:

S’ka stok


Çantë shpine nga marka holandeze Miss Gorilla (pjesë e RillaGoRilla). Kjo çantë e shpinës është ideale për shkollë, daljet e mbasditeve ose udhëtime të fundjavave, e përshtatshme për fëmijët midis moshës 6 dhe 10 vjeç.

Çanta ka një dizajn të bukur e bërë nga kanavacë me cilësi të lartë. Fundi është i përforcuar, duke rritur fortësinë e çantë, por ndikon edhe në qëndrimin drejtë të shpinës. Brenda shpinës do të gjeni një xhep me zinxhir dhe dy elastikë në anët për të mbajtur shishen e ujit ose aksesorë të tjera shtesë. Hapësira që ofron ju mundëson fëmijëve të plotësojnë mbajtjen e të gjithë librave dhe askesorëve shkollorë.

Karakteristikat: 

 • Çantë shpine cilësore me dizajn të bukur
 • E përshtatshme për moshat nga 6- 10 vjeç
 • Mund të mbahet në shkollë, në daljet e mbasditeve ose për udhëtimet e fundjavave
 • Ofron hapësirë të bollshme për të gjithë aksesorët shkollorë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 36 x 24 x 11 cm
 • Materiali: Kanavacë

8,700 L

Sold out!

Çantë shpine nga marka holandeze Miss Gorilla (pjesë e RillaGoRilla). Kjo çantë e shpinës është ideale për shkollë, daljet e mbasditeve ose udhëtime të fundjavave, e përshtatshme për fëmijët midis moshës 6 dhe 10 vjeç.

Çanta ka një dizajn të bukur e bërë nga kanavacë me cilësi të lartë. Fundi është i përforcuar, duke rritur fortësinë e çantë, por ndikon edhe në qëndrimin drejtë të shpinës. Brenda shpinës do të gjeni një xhep me zinxhir dhe dy elastikë në anët për të mbajtur shishen e ujit ose aksesorë të tjera shtesë. Hapësira që ofron ju mundëson fëmijëve të plotësojnë mbajtjen e të gjithë librave dhe askesorëve shkollorë.

Karakteristikat: 

 • Çantë shpine cilësore me dizajn të bukur
 • E përshtatshme për moshat nga 6- 10 vjeç
 • Mund të mbahet në shkollë, në daljet e mbasditeve ose për udhëtimet e fundjavave
 • Ofron hapësirë të bollshme për të gjithë aksesorët shkollorë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 36 x 24 x 11 cm
 • Materiali: Kanavacë
Përmasa 36 × 34 × 11 cm
Marka

Ngjyra

E verdhë

Gjinia

Femra

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close