Sold out!

Çantë shpine- Rozë pastel dhe portokalli

Sticky Lemon
Availability:

S’ka stok


Çantë shpine, me një kombinim unik ngjyrash rozë pastel dhe portokalli, linja të pastra dhe dizajn elegant. Canta ka rripa në pjesën e shpatullave, gjatësia e të cilëve mund të rregullohet sipas nevojave.  Në pjesën e brendshme do të gjeni një mbajtëse elastike e pershtatshme për të mbajtur një shishe dhe një xhep të madh në të gjithë pjesën e pasme që mbyllet me ngjitëse velkro. Kjo cantë tepër fuksionale ka gjithashtu dhe një xhep të madh të jashtem që aksesohet lehtësisht dhe mund të ruani sendet e domosdoshme të shkollës, kopshtit apo të udhëtimeve.

Karakteristikat

 • Çantë shpine me cilësi të lartë dhe dizajn super
 • E papërshkueshme nga uji
 • Pastrohet lehtësisht me një leckë të lagur, duke ju këshilluar të mos e lani në makinën larëse
 • Çantë dyngjyrëshe

Të dhënat teknike:

 • Materiali: Najlon
 • Përmasat: 27 x 13 x 38 cm

10,500 L

Sold out!

Çantë shpine, me një kombinim unik ngjyrash rozë pastel dhe portokalli, linja të pastra dhe dizajn elegant. Canta ka rripa në pjesën e shpatullave, gjatësia e të cilëve mund të rregullohet sipas nevojave.  Në pjesën e brendshme do të gjeni një mbajtëse elastike e pershtatshme për të mbajtur një shishe dhe një xhep të madh në të gjithë pjesën e pasme që mbyllet me ngjitëse velkro. Kjo cantë tepër fuksionale ka gjithashtu dhe një xhep të madh të jashtem që aksesohet lehtësisht dhe mund të ruani sendet e domosdoshme të shkollës, kopshtit apo të udhëtimeve.

Karakteristikat

 • Çantë shpine me cilësi të lartë dhe dizajn super
 • E papërshkueshme nga uji
 • Pastrohet lehtësisht me një leckë të lagur, duke ju këshilluar të mos e lani në makinën larëse
 • Çantë dyngjyrëshe

Të dhënat teknike:

 • Materiali: Najlon
 • Përmasat: 27 x 13 x 38 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close