,

Çantë shpine (S)- Gingham, Chocolate Sundae + Daisy Yellow + Mauve Lilac (Copy)

Sticky Lemon
Availability:

1 stok


Një çantë shpine me të vërtetë unike e sjellë nga Sticky Lemon. Kombinim cilësie superiore, dizajni unik dhe larmishmëri ngjyrash të këndshme. Nga ana funksionale plotëson të gjitha nevojat për mbajtjen e aksesorëve të nevojshëm. Është e bërë në brendshmëri nga najloni dhe nga jashtë nga shishe të ricikluara. Çanta  Bacpack Small Gingham,Chocolate Sundae + Daisy Yellow + Mauve Lilac është e papërshkueshme nga uji. Ka doreza dhe rripa, për ta mbajtur në dorë ose shpinë. Në pjesën e përparme ka edhe një xhep shtesë, për tu përdorur për shpejtësi. Në brendësi ju ofron të mbani edhe shishe plastike.

Karakteristikat kryesore:

  • Përmasa: 20 x 13 x 26  cm
  • Gjatësia maksimale e krahut të shpatullave: 67 cm
  • Materiali i jashtëm: Shishe PET të ricikluara
  • Materiali i brendshëm: Najlon
  • Është i papërshkrueshëm nga uji

Këshilla për pastrimin:

Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

 

7,500 L

1 stok

Një çantë shpine me të vërtetë unike e sjellë nga Sticky Lemon. Kombinim cilësie superiore, dizajni unik dhe larmishmëri ngjyrash të këndshme. Nga ana funksionale plotëson të gjitha nevojat për mbajtjen e aksesorëve të nevojshëm. Është e bërë në brendshmëri nga najloni dhe nga jashtë nga shishe të ricikluara. Çanta  Bacpack Small Gingham,Chocolate Sundae + Daisy Yellow + Mauve Lilac është e papërshkueshme nga uji. Ka doreza dhe rripa, për ta mbajtur në dorë ose shpinë. Në pjesën e përparme ka edhe një xhep shtesë, për tu përdorur për shpejtësi. Në brendësi ju ofron të mbani edhe shishe plastike.

Karakteristikat kryesore:

  • Përmasa: 20 x 13 x 26  cm
  • Gjatësia maksimale e krahut të shpatullave: 67 cm
  • Materiali i jashtëm: Shishe PET të ricikluara
  • Materiali i brendshëm: Najlon
  • Është i papërshkrueshëm nga uji

Këshilla për pastrimin:

Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close