Sold out!
,

Çantë Shpine (S) Sprinkles Envelope Steel Blue & Apple Green

Sticky Lemon
Availability:

S’ka stok


Kjo çantë e bukur shpine me dizajn unik është pjesë e serisë Sprinkles nga Sticky Lemon. Kjo seri përfshin çanta për fëmijë. Çantat shkollore nga kjo seri janë bërë nga shishe të ricikluara dhe vijnë me një garanci prodhuesi prej 1 viti. Çanta mund të mbahet në dorë ose hidhet në shpinë falë rripave.

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 26 x 21 x 12 cm
  • Vëllimi: 5 litra
  • E papërshkueshme nga uji

7,500 L

Sold out!

Kjo çantë e bukur shpine me dizajn unik është pjesë e serisë Sprinkles nga Sticky Lemon. Kjo seri përfshin çanta për fëmijë. Çantat shkollore nga kjo seri janë bërë nga shishe të ricikluara dhe vijnë me një garanci prodhuesi prej 1 viti. Çanta mund të mbahet në dorë ose hidhet në shpinë falë rripave.

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 26 x 21 x 12 cm
  • Vëllimi: 5 litra
  • E papërshkueshme nga uji
Marka

SHPORTA NË BEE

close