,

Çantë Apples Large- Pool Green + Leaf Green + Apple Red

Sticky Lemon
Availability:

1 stok


Kjo çantë e bukur, Special Edition, nga Sticky Lemon është e përsosur për gjërat tuaja të përditshme. Me stil, e thjeshtë dhe argëtuese për të sjellë të gjitha nevojat tuaja për shkollën. Shumëngjyrëshe dhe e bërë nga shishet PET të ricikluara. Rripat për shpinën janë lehtësisht të rregullueshëm dhe ëhtë e dizenjuar për të ofruar hapësirë sa më të madhe. Gjithashtu për shpejtësi ka dhe një xhep shtesë në pjesën e përparme.

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 38 x 27 x 13 cm
  • Pjesa e jashtme: 100% veshje poliestër
  • Dorezat: 100% pambuk
  • E papërshkueshme nga uji

7,500 L

1 stok

Kjo çantë e bukur, Special Edition, nga Sticky Lemon është e përsosur për gjërat tuaja të përditshme. Me stil, e thjeshtë dhe argëtuese për të sjellë të gjitha nevojat tuaja për shkollën. Shumëngjyrëshe dhe e bërë nga shishet PET të ricikluara. Rripat për shpinën janë lehtësisht të rregullueshëm dhe ëhtë e dizenjuar për të ofruar hapësirë sa më të madhe. Gjithashtu për shpejtësi ka dhe një xhep shtesë në pjesën e përparme.

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 38 x 27 x 13 cm
  • Pjesa e jashtme: 100% veshje poliestër
  • Dorezat: 100% pambuk
  • E papërshkueshme nga uji
Marka

SHPORTA NË BEE

close