,

Çantë Special Edition Apples- Pool Green + Leaf Green + Apple Red

Sticky Lemon
Availability:

1 stok


Kjo çantë e bukur  nga Sticky Lemon është e përsosur për gjërat tuaja të përditshme. Me stil, e thjeshtë dhe argëtuese për të sjellë të gjitha nevojat tuaja për shkollën. Është lehtësisht e rregullueshme me rripat për shpinën. Në brendësi është edhe një mbajtëse elastike të shisheve dhe një xhep në të gjithë pjesën e pasme.

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 20 x 26 x 13 cm
  • Pjesa e jashtme: 100% veshje poliestër
  • E papërshkueshme nga uji

7,500 L

1 stok

Kjo çantë e bukur  nga Sticky Lemon është e përsosur për gjërat tuaja të përditshme. Me stil, e thjeshtë dhe argëtuese për të sjellë të gjitha nevojat tuaja për shkollën. Është lehtësisht e rregullueshme me rripat për shpinën. Në brendësi është edhe një mbajtëse elastike të shisheve dhe një xhep në të gjithë pjesën e pasme.

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 20 x 26 x 13 cm
  • Pjesa e jashtme: 100% veshje poliestër
  • E papërshkueshme nga uji
Marka

SHPORTA NË BEE

close