Sold out!
,

Çantë shpine Studio Ditte- Racing Car

Sticky Lemon
Availability:

S’ka stok


Çantë shpine e bukur për fëmijë, me një xhep të përparmë me zinxhir për sende të vogla. Me një dizajn tërhqes, gara me makina, që të fton për aksion. Ndarja kryesore e çantës me dizajn elefanti është e bollshme dhe ka një fund të përforcuar, i cili e mban çantën në gjendje të mirë dhe rezistente. Çanta ka aq shumë hapësirë që ju mund të ruani një sasi të madhe sendesh dhe aksesorësh. Çanta është e rehatshme falë rripave të rregullueshëm të shpatullave dhe dorezave të forta

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 26 x 20 x 13 cm
  • E papërshkueshme nga uji
  • Shumë hapësirë për të mbajtur aksesorë
  • Hidhet në shpinë falë rripave
  • Mbahet edhe në dorë

7,500 L

Sold out!

Çantë shpine e bukur për fëmijë, me një xhep të përparmë me zinxhir për sende të vogla. Me një dizajn tërhqes, gara me makina, që të fton për aksion. Ndarja kryesore e çantës me dizajn elefanti është e bollshme dhe ka një fund të përforcuar, i cili e mban çantën në gjendje të mirë dhe rezistente. Çanta ka aq shumë hapësirë që ju mund të ruani një sasi të madhe sendesh dhe aksesorësh. Çanta është e rehatshme falë rripave të rregullueshëm të shpatullave dhe dorezave të forta

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 26 x 20 x 13 cm
  • E papërshkueshme nga uji
  • Shumë hapësirë për të mbajtur aksesorë
  • Hidhet në shpinë falë rripave
  • Mbahet edhe në dorë
Marka

SHPORTA NË BEE

close