,

Çantë Shpine The Sticky Sis Club- Honey gold

Sticky Lemon
Availability:

1 stok


Një çantë shpine floriri me doreza dhe rripa, për tu mbajtur në dorë dhe hedhur në shpinë. Çanta është bërë nga një lëkurë  me cilësi të lartë dhe ka një kapëse kamoshi në pjesën e përparme. Çanta e shpinës ka dhe një ndarje të brendshme për të mbajtur laptopin ose aksesorë të tjerë shtesë. Dizajni i çantës është i vërtetë me stil dhe tejet fin.

Karakteristikat kryesore:

  • Përmasa: 27 x 13 x 38  cm
  • Materiali i jashtëm: Kamosh i cilësisë së lartë

Këshilla për pastrimin:

Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

 

14,500 L

1 stok

Një çantë shpine floriri me doreza dhe rripa, për tu mbajtur në dorë dhe hedhur në shpinë. Çanta është bërë nga një lëkurë  me cilësi të lartë dhe ka një kapëse kamoshi në pjesën e përparme. Çanta e shpinës ka dhe një ndarje të brendshme për të mbajtur laptopin ose aksesorë të tjerë shtesë. Dizajni i çantës është i vërtetë me stil dhe tejet fin.

Karakteristikat kryesore:

  • Përmasa: 27 x 13 x 38  cm
  • Materiali i jashtëm: Kamosh i cilësisë së lartë

Këshilla për pastrimin:

Mos e lani në lavatriçe, por mund ta pastroni lehtë me një leckë të lagur.

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close