Çantë shpine tigri- Gri

Franck Fischer
Availability:

2 stok


Kjo ҫantë shpine elegante me dizajn Danez, ka pamjen e një tigri simpatik gri. Shumë praktike, e krijuar për të mos lejuar ujin të hyjë brenda dhe me përbërje pambuku dhe poliesteri. Është lehtë për tu mbajtur dhe nga doreza. Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht.

Karakteristikat

 • Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht
 • Mban aksesorë të ndryshme, shishe uji, libra, aksesore shkollorë etj
 • E papërshkueshme nga uji
 • Është e përbërë nga pambuku dhe poliesteri
 • Lahet me një leckë të njomë, ose në lavatriçe me proçes delikat në 30 o gradë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 30 x 23 x 16 cm
 • Volumi:  5 litra
 • Mosha: 2- 6 vjeç

7,300 L

2 stok

Kjo ҫantë shpine elegante me dizajn Danez, ka pamjen e një tigri simpatik gri. Shumë praktike, e krijuar për të mos lejuar ujin të hyjë brenda dhe me përbërje pambuku dhe poliesteri. Është lehtë për tu mbajtur dhe nga doreza. Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht.

Karakteristikat

 • Është ideale për eskursione, udhëtime apo edhe për në kopësht
 • Mban aksesorë të ndryshme, shishe uji, libra, aksesore shkollorë etj
 • E papërshkueshme nga uji
 • Është e përbërë nga pambuku dhe poliesteri
 • Lahet me një leckë të njomë, ose në lavatriçe me proçes delikat në 30 o gradë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 30 x 23 x 16 cm
 • Volumi:  5 litra
 • Mosha: 2- 6 vjeç
Marka

Mosha

2- 6 vjeç

Ngjyra

Gri

SHPORTA NË BEE

close