Çantë Sleepyhead (100 cm)

Sleepyhead
Availability:

1 stok


Çantë Sleepyhead dhe Deluxe  u lejojnë prindërve që gjatë pushimeve, udhëtimeve ditore, në mënyrë që fëmijët të mund të flenë të sigurt dhe të sigurt pavarësisht se ku janë. Vogëlushët kanë të garantuar  rehatinë e tyre në plazh, pishinë, hotel dhe madje edhe varka.

Karakteristikat:

  • Gjatësia e produktit: 100 cm
  • Lartësia e produktit: 22 cm
  • Gjerësia e produktit / Thellësia: 60 cm
  • Pesha e produktit: 1.2 kg
  • Materiali: 100% poliester

16,100 L

Pastroje zgjedhjen

Çantë Sleepyhead dhe Deluxe  u lejojnë prindërve që gjatë pushimeve, udhëtimeve ditore, në mënyrë që fëmijët të mund të flenë të sigurt dhe të sigurt pavarësisht se ku janë. Vogëlushët kanë të garantuar  rehatinë e tyre në plazh, pishinë, hotel dhe madje edhe varka.

Karakteristikat:

  • Gjatësia e produktit: 100 cm
  • Lartësia e produktit: 22 cm
  • Gjerësia e produktit / Thellësia: 60 cm
  • Pesha e produktit: 1.2 kg
  • Materiali: 100% poliester
Marka

Ngjyra

Blu e lehtë, Jeshile ulli

SHPORTA NË BEE

close