Çantë Sleepyhead

Sleepyhead
Availability:

1 stok


Çantë Sleepyhead dhe Deluxe jep më në fund një përgjigje për pyetjen më të zakonshme të bërë nga prindërit. Çantat tona të reja të transportit janë të disponueshme për Deluxe dhe Sleepyhead me madhësi të madhe, duke i lejuar prindërit që gjatë pushimeve, qëndrimeve gjatë natës, udhëtimeve ditore, në mënyrë që fëmijët të mund të flenë të sigurt dhe të sigurt pavarësisht se ku janë. Vogëlushët kanë të garantuar rehatinë e tyre në plazh, pishinë, hotel dhe madje edhe varka.

Karakteristikat:

  • Gjatësia e produktit 75 cm
  • Lartësia e produktit 14 cm
  • Gjerësia e produktit / Thellësia 46 cm
  • Pesha e produktit 0.7 kg
  • 100% poliester

13,200 L

Pastroje zgjedhjen

Çantë Sleepyhead dhe Deluxe jep më në fund një përgjigje për pyetjen më të zakonshme të bërë nga prindërit. Çantat tona të reja të transportit janë të disponueshme për Deluxe dhe Sleepyhead me madhësi të madhe, duke i lejuar prindërit që gjatë pushimeve, qëndrimeve gjatë natës, udhëtimeve ditore, në mënyrë që fëmijët të mund të flenë të sigurt dhe të sigurt pavarësisht se ku janë. Vogëlushët kanë të garantuar  rehatinë e tyre në plazh, pishinë, hotel dhe madje edhe varka.

Karakteristikat:

  • Gjatësia e produktit 75 cm
  • Lartësia e produktit 14 cm
  • Gjerësia e produktit / Thellësia 46 cm
  • Pesha e produktit 0.7 kg
  • 100% poliester
Marka

Ngjyra

Blu e lehtë, Jeshile ulli

SHPORTA NË BEE

close