,

Çantë udhëtimi Eezy S

Cybex
Availability:

1 stok


Çanta e udhëtimit Eezy S, është perfekte për të mbajtur karrocën tuaj të palosur gjatë udhëtimit. Mbajeni karrocën tuaj Cybex Eezy S të sigurt  ndërsa jeni në lëvizje. Thjesht, mbyllni dhe palosni karrocën tuaj, vendoseni në çantë dhe udhëtimi juaj do vazhdojë pa pengesa. Kjo çantë mund të përdoret edhe për të magazinuar karrocën tuaj, për të qëndruar e pastër.

Karakteristika:

 • Ideale karrocat Eezy S dhe Eezy S Twist
 • Mund të përdoret gjatë udhëtimeve ose për magazinim
 • Nuk lejon futjen e ujit
 • Mban pastër dhe të sigurtë karrocën

Të dhënat teknike:

 • Ngjyra: E zezë
 • Përmasat: 15 x 6 x 6 cm

9,400 L

1 stok

64,600 L për 2 produkt/e

Çanta e udhëtimit Eezy S, është perfekte për të mbajtur karrocën tuaj të palosur gjatë udhëtimit. Mbajeni karrocën tuaj Cybex Eezy S të sigurt  ndërsa jeni në lëvizje. Thjesht, mbyllni dhe palosni karrocën tuaj, vendoseni në çantë dhe udhëtimi juaj do vazhdojë pa pengesa. Kjo çantë mund të përdoret edhe për të magazinuar karrocën tuaj, për të qëndruar e pastër.

Karakteristika:

 • Ideale karrocat Eezy S dhe Eezy S Twist
 • Mund të përdoret gjatë udhëtimeve ose për magazinim
 • Nuk lejon futjen e ujit
 • Mban pastër dhe të sigurtë karrocën

Të dhënat teknike:

 • Ngjyra: E zezë
 • Përmasat: 15 x 6 x 6 cm
Marka

Ngjyra

E zezë

SHPORTA NË BEE

close