Sold out!
, ,

Piramidë – Lepuri

Djeco
Availability:

S’ka stok


Cascarott Stacker është një grumbullues i adhurueshëm lepurash me zhurmë. Kjo lodër është  e shkëlqyeshme për të zhvilluar aftësi të shkëlqyera motorike. Vogëlushëve do t’u pëlqejë pamasë dhe do argëtohen pafundësisht duke vendosur disqet me ngjyra në shtyllë për të formuar lepurin simpatik. Disqet duhet të vendosen me rradhë sipas madhësisë së tyre.

Karakteristikat:

 • Lodër argëtuese dhe edukuese
 • Vogëlushët duhet të grumbullojnë disqet me radhë nga më i madhi tek më i vogli
 • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
 • Njeh format dhe ngjyrat e ndryshme

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 12 x 12 x 21cm
 • Mosha: +18 muajsh

2,700 L

Sold out!

Cascarott Stacker është një grumbullues i adhurueshëm lepurash me zhurmë. Kjo lodër është  e shkëlqyeshme për të zhvilluar aftësi të shkëlqyera motorike. Vogëlushëve do t’u pëlqejë pamasë dhe do argëtohen pafundësisht duke vendosur disqet me ngjyra në shtyllë për të formuar lepurin simpatik. Disqet duhet të vendosen me rradhë sipas madhësisë së tyre.

Karakteristikat:

 • Lodër argëtuese dhe edukuese
 • Vogëlushët duhet të grumbullojnë disqet me radhë nga më i madhi tek më i vogli
 • Zhvillon aftësi të shkëlqyera motorike
 • Njeh format dhe ngjyrat e ndryshme

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 12 x 12 x 21cm
 • Mosha: +18 muajsh
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close