, ,

Kapuc për vogëlushët

The bonnie mob
Availability:

1 stok


Kapuç për vogëlushët i bërë 100% pambuku organik dhe i certifikuar nga GOTS

Kapuç super i butë, me ngjyrë rozë,  me veshë të lezetshëm dhe të mbuluar me zemra dashurie rozë lozonjare. E bërë  nga pambuku organik, kapuçi ofron butësi dhe ngrohtësi në dimër, madje kujdeset edhe  ndaj lëkurave më delikate të të porsalindurve. Mund ta kombinoni lehtësisht me veshje të tjera. Gjithashtu mund të jetë edhe një ide dhurate për të porsalindurit.

Karakteristikat:

  • E bërë 100% nga material  pambuku organik
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi
  • Kujdeset edhe për lëkurat delikate

Të dhënat teknike:

  • Materiali: Pambuk organik

3,500 L

Pastroje zgjedhjen

Kapuç për vogëlushët i bërë 100% pambuku organik dhe i certifikuar nga GOTS

Kapuç super i butë, me ngjyrë rozë,  me veshë të lezetshëm dhe të mbuluar me zemra dashurie rozë lozonjare. E bërë  nga pambuku organik, kapuçi ofron butësi dhe ngrohtësi në dimër, madje kujdeset edhe  ndaj lëkurave më delikate të të porsalindurve. Mund ta kombinoni lehtësisht me veshje të tjera. Gjithashtu mund të jetë edhe një ide dhurate për të porsalindurit.

Karakteristikat:

  • E bërë 100% nga material  pambuku organik
  • Ofron butësi dhe ngrohtësi
  • Kujdeset edhe për lëkurat delikate

Të dhënat teknike:

  • Materiali: Pambuk organik
Marka

Ngjyra

Rozë

Materiali

100%  Pambuk Organik

Certifikime

Certifikuar nga GOTS

Mosha

0- 6 muajsh

SHPORTA NË BEE

close