Sold out!
,

Çelësat e drurit për beba

Plan Toys
Availability:

S’ka stok


Këto çelësa lodër prej druri janë krijuar për të stimuluar shqisat e të vegjëlve. Të përshtatshme nga mosha +4 muajshe, ato janë të lehta dhe kapen me lehtësi nga duart e vogla. Tingulli i çelësave prej druri është delikat dhe do të tërheqë vëmendjen e vogëlushëve tuaj, por pa i frikësuar ata. Edhe ngjyrat pastel, krejtësisht natyrale dhe të sigurta, e tërheqin vëmendjne me ëmbëlsi. Vogëlushët  zhvillojnë aftësi të shkëlqyera motorike, dëgjim dhe koordinim sy-duar.

Karakateristikat:

 • Lodër prej druri e krijuar për të stimuluar shqisat e të vegjëlve
 • E përshtatshme për moshën +4 muajsh
 • Tingulli delikat do ti tërheqë vëmendjen e vogëlushëve, pa i trembur
 • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të dëgjimit dhe rritjen e koordinimit sy- duar

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 10 x 7 x 6 cm
 • Mosha: +4 muajsh
 • Materiali: Dru

2,900 L

Sold out!

Këto çelësa lodër prej druri janë krijuar për të stimuluar shqisat e të vegjëlve. Të përshtatshme nga mosha +4 muajshe, ato janë të lehta dhe kapen me lehtësi nga duart e vogla. Tingulli i çelësave prej druri është delikat dhe do të tërheqë vëmendjen e vogëlushëve tuaj, por pa i frikësuar ata. Edhe ngjyrat pastel, krejtësisht natyrale dhe të sigurta, e tërheqin vëmendjne me ëmbëlsi. Vogëlushët  zhvillojnë aftësi të shkëlqyera motorike, dëgjim dhe koordinim sy-duar.

Karakateristikat:

 • Lodër prej druri e krijuar për të stimuluar shqisat e të vegjëlve
 • E përshtatshme për moshën +4 muajsh
 • Tingulli delikat do ti tërheqë vëmendjen e vogëlushëve, pa i trembur
 • Ndihmon në zhvillimin e aftësive të dëgjimit dhe rritjen e koordinimit sy- duar

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 10 x 7 x 6 cm
 • Mosha: +4 muajsh
 • Materiali: Dru
SKU: 8854740052179 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 10 × 7 × 6 cm
Marka

Mosha

+4 muajsh

SHPORTA NË BEE

close