,

Chalk Kit

EurekaKids
Availability:

1 stok


Ky set shkumësash është ideal për fëmijët që duan të shkruajnë dhe vizatojnë. Me këto super shkumësa, të vegjlit mund të vizatojnë, fshijnë dhe shkruajnë përsëri në çdo dërrasë klasike të zezë. Gjithashtu vijnë  me një mbajtës individual të shkumësave. Ky lloj aktiviteti rrit zhvillimin e krijimtarisë dhe imagjinatës së tyre. Seti përmban shkumësa të katër ngjyrave, e verdhë, blu, e kuqe dhe e bardhë.

Karakteristikat:

 • Set ideal për të shkruar dhe vizatuar
 • Seti ka një mbajtës individual të shkumësave
 • Ky lloj aktiviteti rrit zhvillimin e krijimtarisë dhe imagjinatës së tyre
 • Seti përmban shkumësa të katër ngjyrave, e verdhë, blu, e kuqe dhe e bardhë.

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 20 x 15 cm

650 L

1 stok

Ky set shkumësash është ideal për fëmijët që duan të shkruajnë dhe vizatojnë. Me këto super shkumësa, të vegjlit mund të vizatojnë, fshijnë dhe shkruajnë përsëri në çdo dërrasë klasike të zezë. Gjithashtu vijnë  me një mbajtës individual të shkumësave. Ky lloj aktiviteti rrit zhvillimin e krijimtarisë dhe imagjinatës së tyre. Seti përmban shkumësa të katër ngjyrave, e verdhë, blu, e kuqe dhe e bardhë.

Karakteristikat:

 • Set ideal për të shkruar dhe vizatuar
 • Seti ka një mbajtës individual të shkumësave
 • Ky lloj aktiviteti rrit zhvillimin e krijimtarisë dhe imagjinatës së tyre
 • Seti përmban shkumësa të katër ngjyrave, e verdhë, blu, e kuqe dhe e bardhë.

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 20 x 15 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close