, ,

Charlotte Dollhouse

KidKraft
Availability:

1 stok


Të luash me lodra nuk ka qenë ndonjëherë kaq argëtuese. Me shtëpinë e kukullave Charlotte Dollhouse,  argëtimi dhe loja nuk kanë fund. Ndizni ëndrra të mëdha dhe imagjinative me shtëpinë e kukullave  klasike KidKraft Charlotte. Me katër nivele lojërash, kjo shtëpi e bukur kukullash ofron shumë hapësirë në mënyrë fëmijëT të mund të eksplorojnë dhe luajnë në të njëjtën kohë. Mund të luhet në grupe ose vetëm. Falë dizajnit të saj dhe përmasave përshtatet pa problem në dhomën e fëmijëve ose këndin e dedikuar për lojra.

Karakteristikat:

 • Ofron argëtim pafund për fëmijët
 • Në dispozicion janë katër kate për tu dekoruar
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Dizajni dhe përmasat e mundësojnë përshtatjen në çdo ambient të shtëpisë
 • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Materiali: MDF, Pleçiglas dhe Plastikë
 • Përmasat: 82.55 x 30.48 x 123.19 cm

54,900 L

1 stok

Të luash me lodra nuk ka qenë ndonjëherë kaq argëtuese. Me shtëpinë e kukullave Charlotte Dollhouse,  argëtimi dhe loja nuk kanë fund. Ndizni ëndrra të mëdha dhe imagjinative me shtëpinë e kukullave  klasike KidKraft Charlotte. Me katër nivele lojërash, kjo shtëpi e bukur kukullash ofron shumë hapësirë në mënyrë fëmijëT të mund të eksplorojnë dhe luajnë në të njëjtën kohë. Mund të luhet në grupe ose vetëm. Falë dizajnit të saj dhe përmasave përshtatet pa problem në dhomën e fëmijëve ose këndin e dedikuar për lojra.

Karakteristikat:

 • Ofron argëtim pafund për fëmijët
 • Në dispozicion janë katër kate për tu dekoruar
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Dizajni dhe përmasat e mundësojnë përshtatjen në çdo ambient të shtëpisë
 • Ide e bukur dhurate për festat e fundvitit ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Materiali: MDF, Pleçiglas dhe Plastikë
 • Përmasat: 82.55 x 30.48 x 123.19 cm

 

SKU: 706943659564 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close