,

Set Kostumi Shef kuzhine

Melissa & Doug
Availability:

3 stok


Set Kostumi Shef kuzhine, ky set përfshin një xhaketë kuzhinieri dhe kapelë, kështu kuzhinieri juaj i vogël do të bëhet mjeshtër i kuzhinës! Gjithashtu, ky set vjen me një sërë lugësh matëse, dy enë prej druri dhe një etiketë emri për personalizimin.

6,600 L

3 stok

Set Kostumi Shef kuzhine, ky set përfshin një xhaketë kuzhinieri dhe kapelë, kështu kuzhinieri juaj i vogël do të bëhet mjeshtër i kuzhinës! Gjithashtu, ky set vjen me një sërë lugësh matëse, dy enë prej druri dhe një etiketë emri për personalizimin.

Marka

SHPORTA NË BEE

close