Cirku i hijeve

Moulin Roty
Availability:

5 stok


Cirku i hijeve | Hijet e personazheve të cirkut me tregimet e mira të natës të shpikura nga Moulin Roty! Forma për të bërë hije, imagjinuar dhe gjallëruar tregimet e mbrëmjes me personazhet klasikë të cirkut. Ato ngacmojnë imagjinatën e fëmijëve dhe të rriturve për kohë të mira të shoqërimit para shtratit. 11 silueta të paraqitura brenda një qese letre me shkëlqim.

Karakteristikat:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Madhësia: 21 x 24 cm
  • Materialet: druri, kartoni

2,700 L

5 stok

Cirku i hijeve | Hijet e personazheve të cirkut me tregimet e mira të natës të shpikura nga Moulin Roty! Forma për të bërë hije, imagjinuar dhe gjallëruar tregimet e mbrëmjes me personazhet klasikë të cirkut. Ato ngacmojnë imagjinatën e fëmijëve dhe të rriturve për kohë të mira të shoqërimit para shtratit. 11 silueta të paraqitura brenda një qese letre me shkëlqim.

Karakteristikat:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Madhësia: 21 x 24 cm
  • Materialet: druri, kartoni
SKU: 3575677110170 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close