Sold out!
,

Cirku kubave

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Cirku kubave | Këto blloqe druri argëtuese dhe të çmuara nga koleksioni i Cirkut janë perfekte për stimulimin e të vegjëlve. Format, madhësitë, ngjyrat dhe ilustrimet argëtuese të kafshëve të ndryshme janë perfekte për të ndërtuar dhe mësuar. Me ta, të vegjlit do të jenë në gjendje të grumbullojnë, klasifikojnë, mësojnë të numërojnë dhe përdorin logjikën e tyre ndërsa argëtohen. Kjo lojë rrit aftësitë praktike, krijimtarinë , orientimin dhe koordinimin e syve me duart.

Karakteristikat:

  • Përmban 46 pjesë të formave të ndryshme.
  • Materiali: Dru
  • Mosha: +18 muajsh

3,900 L

Sold out!

Cirku kubave | Këto blloqe druri argëtuese dhe të çmuara nga koleksioni i Cirkut janë perfekte për stimulimin e të vegjëlve. Format, madhësitë, ngjyrat dhe ilustrimet argëtuese të kafshëve të ndryshme janë perfekte për të ndërtuar dhe mësuar. Me ta, të vegjlit do të jenë në gjendje të grumbullojnë, klasifikojnë, mësojnë të numërojnë dhe përdorin logjikën e tyre ndërsa argëtohen. Kjo lojë rrit aftësitë praktike, krijimtarinë , orientimin  dhe koordinimin e syve me duart.

Karakteristikat:

  • Përmban 46 pjesë të formave të ndryshme.
  • Materiali: Dru
  • Mosha: +18 muajsh
SKU: 8435404816049 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close