Çizme Aspen

Bobux
Availability:

1 stok


Çizme Aspen | Me dy teknologji, të leshit të deles Merino dhe të papërshkueshëm nga uji, Aspen janë çizmet ideale për të gjitha kushtet e dimrit. Mbërthimi me rrip dhe një zinxhir anësor sigurojnë komoditet të lartë, ndërsa stilimi unik e bën Aspen kontaktin perfekt të një veshje dimërore.

Këshilla:

  • Pastrojini çdo dy javë me një përbërës natyral siç është dylli i bletës ose një krem ​​revitalizues për ta mbajtur lëkurën të butë dhe të mbrojtur.
  • Shmangni zhytjet plotësisht në ujë. Tharje natyrale, larg nga rrezet e diellit direkte.

8,900 L

Pastroje zgjedhjen

Çizme Aspen | Me dy teknologji, të leshit të deles Merino dhe të papërshkueshëm nga uji, Aspen janë çizmet ideale për të gjitha kushtet e dimrit. Mbërthimi me rrip dhe një zinxhir anësor sigurojnë komoditet të lartë, ndërsa stilimi unik e bën Aspen kontaktin perfekt të një veshje dimërore.

Këshilla:

  • Pastrojini çdo dy javë me një përbërës natyral siç është dylli i bletës ose një krem ​​revitalizues për ta mbajtur lëkurën të butë dhe të mbrojtur.
  • Shmangni zhytjet plotësisht në ujë. Tharje natyrale, larg nga rrezet e diellit direkte.
Marka

Masa

18, 19, 20, 22

Ngjyra

E zezë

SHPORTA NË BEE

close