Çizme Paddington

Bobux
Availability:

1 stok


Çizme Paddington janë perfekte për stinën e dimrit. Janë testuar për të mbajtur këmbët e fëmijëve të thata deri në mbi katër orë të zhytur në ujë. Çizmet janë me gëzof deleje cilësor merino, material i papërshkueshëm nga uji, që do të mbajë këmbët të ngrohta dhetë thata në kushte të ftohta apo të lagështa. Paddington i qëndron stoik dizajnit dhe cilësisë, duke ju kushtuar rëndësi shëndetit të këmbëve.

13,500 L

1 stok

Çizme Paddington janë perfekte për stinën e dimrit.  Janë testuar për të mbajtur këmbët e fëmijëve të thata deri në mbi katër orë të zhytur në ujë. Çizmet janë  me gëzof deleje cilësor merino,  material i papërshkueshëm nga uji, që do të mbajë këmbët të ngrohta dhetë thata  në kushte të ftohta apo të lagështa.  Paddington i qëndron stoik  dizajnit dhe cilësisë, duke ju kushtuar rëndësi shëndetit të këmbëve.

Marka

Masa

30

SHPORTA NË BEE

close