, ,

Çizme shiu

Sticky Lemon
Availability:

1 stok


Lërini fëmijët tuaj jashtë të eksplorojë botën dhe t’i mbajë këmbët të komode dhe të thata me këto çizme ultra retro shumë të bukura. Çizmet e shiut nga Sticky Lemon janë perfekte për stinën e dimrit.  Dizajni me kombinime fantastike ngjyrash i bëjnë të adhurueshme nga fëmijët. Çdo palë është unike dhe janë bërë nga gomë natyrale.

Karakteristikat:

  • Perfekte për stinën e dimrit
  • Dizajn dhe kombinim ngjyrash fantastik
  • Çdo palë është unike
  • Janë bërë nga gomë natyrale

Të dhënat teknike: 

  • Masa: 22 & 31 (EU)

5,400 L

Pastroje zgjedhjen

Lërini fëmijët tuaj jashtë të eksplorojë botën dhe t’i mbajë këmbët të komode dhe të thata me këto çizme ultra retro shumë të bukura. Çizmet e shiut nga Sticky Lemon janë perfekte për stinën e dimrit.  Dizajni me kombinime fantastike ngjyrash i bëjnë të adhurueshme nga fëmijët. Çdo palë është unike dhe janë bërë nga gomë natyrale.

Karakteristikat:

  • Perfekte për stinën e dimrit
  • Dizajn dhe kombinim ngjyrash fantastik
  • Çdo palë është unike
  • Janë bërë nga gomë natyrale

Të dhënat teknike: 

  • Masa: 22 & 31 (EU)
Marka

Masa

22, 31

SHPORTA NË BEE

close