, ,

Classic Box 4+

Djeco
Availability:

26 stok


Kutia klasike magjike nga Djeco për argëtimin e fëmijëve nga mosha 4-vjeç e lartë. Në këtë kuti janë përmbledhur 12 lojëra klasike, ku falë tyre momentet e argëtimit nuk do të mungojnë, si përshembull, gjarpërinjtë dhe shkallët, loja me zare dhe lojëra me letra. Fëmijët mund të zgjedhin ti luajnë me bashkëmoshatarët, por pse jo dhe me prindërit.  Përveç se janë argëtuese, ato vijnë edhe me dizajn kijues dhe kombinim ngjyrash të këndshme për syrin. Mund të luhen deri në 4 lojtarë.

Karakteristikat:

 • Janë lojra argëtuese
 • Përman 12 lojra të ndryshme
 • Grafikë dhe ngjyra të këndshme
 • Përfshin edhe një fletore për mbajtjen e rezultateve
 • Mund të luhen e bashkëmoshatarët ose prindërit
 • Mosha: +4 vjeç

4,200 L

26 stok

Kutia klasike magjike nga Djeco për argëtimin e fëmijëve nga mosha 4-vjeç e lartë. Në këtë kuti janë përmbledhur 12 lojëra klasike, ku falë tyre momentet e argëtimit nuk do të mungojnë, si përshembull, gjarpërinjtë dhe shkallët, loja me zare dhe lojëra me letra. Fëmijët mund të zgjedhin ti luajnë me bashkëmoshatarët, por pse jo dhe me prindërit.  Përveç se janë argëtuese, ato vijnë edhe me dizajn kijues dhe kombinim ngjyrash të këndshme për syrin. Mund të luhen deri në 4 lojtarë.

Karakteristikat:

 • Janë lojra argëtuese
 • Përman 12 lojra të ndryshme
 • Grafikë dhe ngjyra të këndshme
 • Përfshin edhe një fletore për mbajtjen e rezultateve
 • Mund të luhen e bashkëmoshatarët ose prindërit
 • Mosha: +4 vjeç
Marka

SHPORTA NË BEE

close